Metsästyskausi on pian täällä

Nyt vihdoinkin se lähestyy, ja olen kuin lapsi jouluaattona. Metsästyskausi alkaa! Minä ja koko metsästysporukka olemme enemmän kuin valmiita ja tunnemme, että on todella jännittävää päästä vihdoinkin alkuun. Tälle kaudelle suosikkitakkini useiden vuosien jälkeen alkoi lähestyä viimeistä käyttöpäivää, molemmissa taskuissa oli reikiä ja vetoketju oli rikkoutunut.

Lähdimme siksi vaimoni kanssa varhaisena lauantaiaamuna läheisempään ostoskeskukseen. Useiden tuntien etsinnän jälkeen en löytänyt metsästystakkia, joka olisi ollut lähelläkään edellistä, mikä oli aina ollut käytössäni. Naapurimme, joka myös kuuluu metsästysporukkaan, oli kuullut kuluneesta takistani ja ehdotti siksi minun käymään Jahtielama sivustolla. Jahtielama, ihmettelin. Mikä se on?

Jahtielama, sinun kauppasi!

Kun vaimo auttoi minua avaamaan tietokoneen ja internetin, tajusin, mikä olin jäänyt tutkimatta. Jahtielama on verkkokauppa, josta löydät upeita tavaroita, kaikkea ulkoilukokemukselle ja todella edulliseen hintaan. Kun pääsin sivustolle katsoman heidän valikoimaan, huomasin heillä sopivasti olevan oma kategoria metsästysvaatteille. Istuimme vaimoni kanssa pitkään ja lopulta napsautettiin kotiin osa vaatteista, joista en tarvinnut palauttaa ainuttakaan.

Useimmiten on myös pantava jonkun verran rahaa kaikkiin näihin metsästysvaatteisiin, koska ne vaativat tiettyjä toimintoja ja kestävät sekä sadetta että roskailmaa. Kun saimme laskun, jonka olin pyytänyt koska halusin ensin kokeilla vaatteita, luulin että laskusta oli jäänyt useita tavaroita pois, summa ei yksinkertaisesti voinut olla oikea. Mutta tarkemman tarkastelun jälkeen määrä vastasi todella hyvin ja olin löytänyt monia huipputuotteita, jotka kestävät pitkään.